[new] [Politics]

Turbo of Muilezel

Links / Rechts (Ein-Zwei)

`in progress`

Die dingen zijn zo verschrikkelijk vorig millenium dat een trendkutje [1] ze niet meer in haar pijpmondje [2] neemt.

Het is tijd voor een nieuw politiek paradigma. En ja, hieronder doe ik een bescheiden voorstel. Want Kred is kruuu.

  • Op de ene as hebben we open versus gesloten
  • Op de andere as hebben we economisch versus cultureel

Karikatuur

  • OEOC: Je bent open in zowel economisch als in cultureel opzicht. Vrijheid blijheid. Ondernemen zit in bloed. Concurrentie moet. Welkom is een groot goed. Talent heeft geen kleur. En drijft altijd boven. Jij beslist. Altijd. Overal. je werkt, leeft, eet en slaapt met elk.
  • GEOC: Je bent ecomisch geloten en cultureel open.
  • OEGC: Je bent gesloten zowel in economisch als in culturel opzicht
  • GEGC:

Fast Versus Slow DecisionMaking

Als je na gaat denken over de voor- en nadelen van snel versus langzaam dan kom je uiteindelijk uit bij beleid. Of beter gezegd: bestuurlijk tempo. Hoe lang duurt het voordat een breedgedragen opvatting in de praktijk realiteit is?

Lang

Het voor de hand liggende en correcte antwoord is: LANG! Ik voeg daar aan toe: te lang! Ik ben geen relnicht die elk spektakel aangrijpt om luid te juichen voor de verkeerde partij.Maar ik ben wel teleurgesteld. Want ik heb hippie, punk, new wave, grunge, house, techno, tekno, dubstep, dikstap, acidjazz, en nog duizend andere stijlen in mijn hoofd. En nergens klinkt een oplossing voor het menselijk tekort.

Demoon

Demonen! Please! Leaf my mind, soul, body, spirit and being. Teleurgesteld ben ik dat ik niet stinkend rijk een spiritueel supermodel aan het krikken ben. Kijk! Dat is pas teleurstelling.

Dobbernikkers

En jullie maar zeuren dat je gestikt bent in je reis naar een beter leven. In een kankercontainer van [ ** ]. Sorry, sorry. Niet jullie. Maar die door Soros [ **** ] gesponderde, zwart gemaskerde subversieven.Die jullie lot aanschouwelijk maken. Daar is de hel. Hij is de AntiChrist. Ik heb niets tegen jullie. Het is niets persoonlijks. maar die Soros:

Sta op!

Sta op tegen de ongebreidelde invasie van levensvreemde elementen in ons prachtige land. Sta op tegen de verwatering van onze eeuwenoude cultuur. Sta op! Nu het nog kan! Verlaat je leunstoel, zet de TV af en marcheer met ons naar de gelukkige toekomst.

Sta op tegen je verotte staat van mentale ontbinding. Laat je niet kisten. Iedereen heeft recht op een gezond verstand. Jammer dat God het niet met me eens is. Whatever, fuck GOD

[1] trendkutje? https://partyflock.nl/en/party/51327/ages

( by kred to The asos formerly known as flodders at 2018-07-18 17:59:50 in Politics )International money transfers? Worldremit beats your bank!

Domains, Hosting? Go Versio!

Comments

  • 2018-07-21 21:56:33: kred says

[Login to add a comment]
[new]